Metalen-wanddecoraties

Metalen-wanddecoraties

WELKOM

Welkom op de website Metalen Wanddecoraties. Wij laten U hier een aantal mooie vernieuwende wanddecoraties zien die vervaardigd zijn van metaal.De meeste van deze decoraties zijn zelfs gemaakt van gerecycled metaal.Het hergebruiken van materialen voor de vervaardiging van meubels en woondecoraties zijn de laatste jaren heel gewoon geworden. Ook hout en dan met name hardhout wordt steeds meer hergebruikt en dat is alleen maar een goede zaak. Wat betreft de metalen wanddecoraties zien wij dat deze heel vaak in abstracte vorm wordt gemaakt.Meestal worden ze ook nog eens voorzien van mooie heldere moderne kleuren.Een abstracte wanddecoratie van metaal past dan ook meestal het beste in een modern interieur. Behalve de abstract zijn er ook decoraties in de vorm van een boom of van dieren.Vooral de wanddecoraties van bomen zien er meestal prachtig uit en kunnen eigenlijk ook wel kunstwerken genoemd worden.Feitelijk is het ook kunst want alle wanddecoraties zijn geheel met de hand gemaakt. Wij wensen U veel kijkplezier toe op deze mooie sfeervolle website.

Abstract Sphere

Hier ziet U een bijzonder mooie wanddecoratie waarvan de cirkels opengewerkt zijn.Toch is het meest bijzondere aan dit exemplaar de aparte kleuren.

naar de website

Abstract Tosno

Wie echt een hele bijzondere wanddecoratie in het interieur wilt hebben kiest voor wanddecoratie Tosno. Het model is eigenlijk niet zo heel bijzonder maar vooral de kleuren zijn best wel afwijkend te noemen. Zonder meer een prachtig exemplaar.

naar de website

3D Wanddecoratie Lobelia

Een prachtige handgemaakte 3D metalen wanddecoratie van de Nederlandse wanddecoratiespecialist Mondiart. Het zijn een groot aantal half gebogen en in verticale richting geribbelde schijven metaal.Door de vorm en de bewerking lijken de ronde delen op bloembladeren.Het is een prachtige opvallende decoratie wat zeker een aanwinst is voor een modern interieur.

naar de website

Wanddecoratie Benoni

Het eerst wat ons hier opvalt bij deze prachtige aparte wanddecoratie zijn de mooie kleuren.Ook deze kleuren zijn met de hand aangebracht door de kunstenaar.Echt een mooi en modern exemplaar voor een sfeervol interieur.

naar de website

Abstracte parasols

Muurdecoratie abstracte parasols geheel vervaardigd van metaal met als hoofdkleur de aluminiumkleur met olievlekken. Breedte 116 cm en hoogte 45 cm

naar de website

Bolletjes Boom

Deze bolletjes boom is eigenlijk gewoon een abstracte boom als metalen wanddecoratie voor een modern interieur.De bladeren van de boom zijn in dit geval vervangen door kleine ronde metalen schijfjes.

naar de website

Grote Boom Juline

Kijk eens naar deze prachtige metalen boom als wanddecoratie.Vooral de kleuren zijn heel apart en geven tevens een luxe uitstraling.Deze metalen boom is maar liefst 125 X 80 centimeter dus het is best een opvallende verschijning.Wanneer U deze boom als wanddecoratie in uw woonkamer heeft hangen zal hij direct opvallen bij iedereen die bij U op visite komt.

naar de website

Zwaluwen

Een prachtige zeer opvallende wanddecoratie in de vorm van een zwerm vliegende zwaluwen. De decoratie is natuurlijk vooral opvallend door de aparte kleuren.

naar de website

Zwart met zilverkleur

Deze mooie abstracte wanddecoratie is met de hand gemaakt uit gerecycled metaal.Het zijn bewerkte en onbewerkte delen metaal in cirkelvorm.De cirkels zijn voor een deel gevouwen zodat de decoratie een sterk 3D uiterlijk heeft gekregen.Mede door de zwarte en zilveren kleuren is deze wanddecoratie precies mooi voor een modern ingerichte woonkamer.

naar de website

Flamingo`s

Een stijlvolle slanke langwerpige ijzeren muurdecoratie in de vorm van een aantal flamingo`s. Let vooral eens op de mooie kleuren waardoor de decoratie een luxe uitstraling heeft gekregen.

naar de website

Maanvissen

Een erg leuke decoratie van metaal in de vorm van een school maanvissen.Echt een leuk exemplaar voor een liefhebber.Ook erg leuk om als cadeau te geven.

naar de website

Vliegende Ganzen

Een prachtig gemaakt metalen wanddecoratie in de vorm van een zwerm vliegende ganzen.Het is eigenlijk een wanddecoratie en kunstobject tegelijk.Dit kunst wandobject is geheel met de hand gemaakt uit gerecycled metaal.

naar de website

Fiore

Dit is wanddecoratie Fiore en die bestaat uit een aantal grote en kleinere metalen cirkels die aan elkaar zijn vastgemaakt.Het is een prachtig exemplaar geschikt voor een moderne woonkamer

naar de website

Frame Bea

Wanddecoratie frame "Bea" geheel gemaakt van metaal in de kleur zwart. De bloemknoppen zijn van rasterwerk. De wanddecoratie heeft een afmeting van hoogte 78 cm en breedte 38 cm

naar de website

Abstract Gabrielle

Dit is de abstracte wanddecoratie "Gabrielle" vervaardigd van gerecycled metaal in de kleuren ecru, goud en zwart. deze decoratie is bewust vintage gemaakt en heeft een afmeting breedte 150 cm x hoogte 70 cm

naar de website

Muurdecoratie Borneo

Hier ziet U een hele aparte muurdecoratie welke bestaat uit een soort raster waar heel veel kleine stukjes ijzer op vast is gemaakt.Deze stukjes hebben een lichtbruine kleur en moeten kleine bladeren van een boom voorstellen.

naar de website

Vliegende eenden

Hier ziet U een wanddecoratie in de vorm van een aantal vliegende eenden.

naar de website

Abstract Vierkantjes

Een mooie niet al te grote moderne wanddecoratie met half open en dicht vierkantjes in hele mooie kleuren.

naar de website

Wadvogels

Echt een hele leuke en vooral sfeervolle muurdecoratie in de vorm van een aantal lopende wadvogels.Echt heel leuk gemaakt met mooi uitgekozen kleuren.

naar de website

Skyline Metaal

Een wanddecoratie in de vorm van een abstracte skyline.Meestal zijn wij een skyline geschilderd op een canvasdoek of als foto afgedrukt op een poster of glas.Deze metalen skyline is geheel met de hand gemaakt uit stukjes gerecycled metaal.Ondanks het gerecyclede materiaal heeft de wanddecoratie toch een nieuw uiterlijk.

naar de website

Olijfboom

Een leuke en sfeervolle metalen olijfboom als wanddecoratie.

naar de website

Abstract Centauris

Een verrassend mooie ijzeren wanddecoratie met een groot aantal metalen ringen in verschillende afmetingen.Een deel van de ringen zijn open en bewerkt en een deel is dicht en onbewerkt. Het opvallende aan deze decoratie zijn de prachtige kleuren die handmatig zijn aangebracht door de kunstenaar.

naar de website

Abstract Petra

Muurdecoratie geheel gemaakt van gerecycled metaal in de vorm van een abstract oog. Afmeting breed 97 cm x hoog 50 cm

naar de website

klaprozen achter het hek

Muurdecoratie geheel vervaardigd van gerecycled metaal in de vorm van bloeiende klaprozen achter het hek. De bloemen hebben een prachtige rode kleur. De totale afmeting is 75x60 cm

naar de website

Boom Oyha

Hier ziet U een Muurdecoratie in de vorm van een boom.Het is geen gewone boom maar een abstracte boom.De bladeren van de boom zijn verticaal geribbeld en voorzien van fantasiekleuren. Het is echt een heel bijzonder exemplaar die makkelijk te combineren is in verschillende woonstijlen.

naar de website

Abstract Blad

Een bijzonder opvallende wanddecoratie bestaande uit vijf delen met het uiterlijk van een blad. elk deel is opengewerkt.

naar de website

Thema Dieren

Zoals U kan zien zijn er volop verschillende wanddecoratie met heel veel voorstellingen.Er zijn zoveel verschillende modellen dat er altijd wel een exemplaar bij is welke in uw interieur past. behalve de abstracte decoraties en de bomen zijn de wanddecoratie met als Thema Dieren ook heel erg gevraagd door veel mensen.Dat komt omdat de mens toch echt een dierenvriend is en een decoratie in die vorm wordt dan ook heel snel als positief ervaren.Het mooie is dat er ook zoveel verschillende dieren-decoraties zijn.Bijvoorbeeld heel veel met vogels en dan meestal een aantal vliegende vogels maar ook vissen doen het erg goed.Verder zijn er nog olifanten en nog een aantal andere dieren. ook de dieren-wanddecoraties zijn soms voorzien van hele mooie moderne kleuren maar ze hebben ook wel eens de gewone metaalkleur.Zoek maar eens een mooie dieren-wanddecoratie uit voor uw woonkamer.

Abstract Swirl

Hier ziet U een stijlvolle abstracte wanddecoratie die bestaat uit slanke lichtgebogen stukjes metaal in de kleuren goud en lichtgroen.Een deel van de stukjes metaal zijn bewerkt en het andere deel is glad.Deze Dekogifts-Wanddecoratie past het beste in een modern ingerichte woonkamer.

naar de website

Abstract Rando

Wanddecoratie abstract Rando is een uit de kluiten gewassen Mondiart wanddecoratie van meer dan anderhalve meter breed.Wanneer U deze wanddecoratie wilt gebruiken in uw woonkamer dient U dus voldoende vrije ruimte te hebben aan de muur.Al de metalen cirkels van deze wanddecoratie zijn op een andere manier bewerkt.

naar de website